Hjultransport

Hjul og dæk er tunge – og håndteringen heraf kan give mange tunge løft på værkstedet. Vi har udviklet en logisk og ergonomisk metode til transport af hjul. Omdrejningspunktet hertil er vores populære Wheel Trolley by AHCON.  Arbejdsgangene lettes, og man sparer mange tunge løft. Wheel Trolley by AHCON fås i flere forskellige varianter og bliver hurtigt helt uundværligt udstyr på værkstedet.

WHEEL TROLLEY

Wheel Trolley by AHCON er vores brand, som dækker og over forskellige metoder til logisk og ergonomisk transport af hjul

Det hele startede med den grå Wheel Trolley til transport og oplagring af hjul og dæk til personvogne. Sidenhen er Wheel Trolley familien blevet udvidet med andre størrelser og versioner af Wheel Trolleyen.

Idag har vi samlet en gruppe af produkter, hvoraf mange er blevet til helt uundværligt udstyr på mange værksteder verden over.

Alle Wheel Trolley produkter produceres og samles i Danmark.

Wheel Trolley by AHCON familien
Wheel Trolley Tower Lift

MED WHEEL TROLLEY PRODUKTER KAN DU:

  • Transportere hjul på en nem måde
  • Undgår tunge løft af hjul
  • Forbedre effektiviteten for montøren/mekanikeren
  • Reducere skader og forbedre sikkerheden
  • Skabe en smart måde til oplagring af hjul

Dyk ind i universet af Wheel Trolley produkter overfor og i vores samlede katalog LIGE HER.

Se hvor nemt og ubesværet du kan transportere dæk og hjul henover lagerarealer og værkstedsgulve. Det kan virkelig gøres meget simpelt, hurtigt og sikkert.