ERGONOMI, SIKKERHED OG INTELLIGENS

AHCON brandet dækker over udstyr til dækservicearbejde, som højner ergonomi og sikkerhed, samtidig med at arbejdsmetoderne effektiviseres.

Vores udviklingsafdeling skaber produkter og løsninger med særlig vægt på at gøre det mere sikkert, mindre fysisk krævende og hurtigere at arbejde med hjul. 

Sideløbende med skabelsen af nye produkter, arbejder vi også kontinuerligt med at redesigne eksisterende produkter - både for at få dem til at se mere nutidige og strømlinede ud - men også for at sikre en vedblivende høj standard i funktionerne af vores produkter.

Vi betragter den igangværende udvikling af vores produkter som en af de mest vigtige aktiviteter for at fastholde AHCON produkter som uundværligt udstyr på værksteder i hele verden.

AHCON Speedline
AHCON Smedje

UDVIKLING OG PRODUKTION I DANMARK

Alle AHCON produkter til dækservicearbejde kommer til verden indenfor vores 4 vægge. Nogle af dem blev skabt for mange år siden - og andre er mere nye.

Fælles for alle produkter er, at de alle starter med, at vi opdager en mangel på markedet. Så brainstormer vi, tegner, udvikler, tilretter og beregner - nogen gange i lang tid.

På et tidspunkt når vi frem til et færdigt nyt produkt - og så producerer og markedsfører vi det.

Og det er en stor glæde for os at kunne bryste os med at være "MADE IN DENMARK".

AHCON produkter sætter nye standarder for, hvor ergonomisk, sikkert og effektivt man kan arbejde med dæk og hjul.
Bo Møller, Business Manager, FLEX1ONE

DANSK SMEDEVÆRKSTED

Vi svejser selv alle dele til samtlige AHCON produkterne. Det foregår på vores smedeværksted i Brørup

Smedearbejdet udføres af vores faglærte team, som har en bred erfaring med de forskellige produkter i vores program.

Svejsearbejdet er naturligvis meget vigtigt for både stabiliteten og udseendet af AHCON produkter.

Sikkerhed er et vigtigt kodeord for AHCON produkter - og det stiller høje krav til vores smede - samtidig med, at vi også har høje standarder for udseendet af vores slutprodukter. Derfor gennemfører vi altid en omhyggelig kvalitetskontrol på alle svejsninger, før vi sender delene til maler.

Hvis du besøger os på vores matrikel i Brørup, vil vi med glæde vise dig vores smede i action.

MONTAGEVÆRKSTED

I vores montageværksted monterer vores team af montører alle dele og tilfører elektriske og pneumatiske funktioner. De sørger for, at alting fungerer og ser godt ud.

AHCON produkter har store variationer, når det handler om størrelse og kompleksitet. Også antallet af producerede enheder fra varenummer til varenummer varierer meget.

Alt i alt kan vi godt lide at sige, at alt er muligt i vores produktion - og vi sigter meget efter at forblive fleksible.

Hvis du besøger os, vil vi med glæde vise dig vores montageværksted, så du kan se med dine egne øjne, hvordan AHCON produkterne bliver til - i hænderne på vores montører.

AHCON produkter sikrer at ergonomien og sikkerheden er i top på værkstederne, når der udføres dækservice
FLEX1ONE Showroom

SHOWROOM OG TESTCENTER

AHCON produkter rummer en lang række unikke fordele for ansatte på dæk- og autoværksteder. For at tilbyde en dyb og grundig viden om produkterne, har vi sammensat et flot showroom, hvor vi tilbyder produkttræning til vores distributører, deres salgsteams og slutkunder.

I vores showroom kan man blandt andet teste forskellige typer af dækmonteringslinjer - og derved opnå en god indsigt i, hvordan AHCON produkter kan optimere arbejdsvilkårene i arbejdet med dæk og hjul.

Kontakt os for at arrangere træning i vores showroom - og se og test et bredt udvalg af produkter i action.

Og lad os bare være helt ærlige: vi elsker at demonstrere vores udstyr, fordi vi ved, hvor stor en forskel AHCON produkter kan gøre for dæk- og autoværksteder verden over.

AHCONS HISTORIE

AHCON blev grundlagt i 1970 af den danske opfinder, Arne Hjort-Hansen.

Han interesserede sig både for at minimere tunge løft og højne sikkerheden ved oppumpning af store hjul.

Samtidig så han en ide med at udvikle et system til at have en samlebåndsagtig tilgang til montage af hjul.

I en lang årrække forvandlede han sine krøllede ideer til maskiner og løsninger, som kunne forbedre arbejdsmiljøet i forbindelse med arbejdet med hjul på dæk- og autoværksteder.

Herunder ses en stribe af tidligere AHCON produkter, som alle har dannet grundlag for nogle af de modeller, vi sælger den dag idag.