AHCON WHEEL TROLLEY STANDARD BASIC SIX PACK

 0152-6306PCKWT
 • Pakke med 6 stk.
 • Beregnet til 8 dæk eller 4 hjul
 • Fås med og uden bremser
   • 2,220,-

   • 1,750,-


   Six Pack med vores populære Wheel Trolley. En Wheel Trolley er en smart transport enhed til hjul og dæk. Wheel Trolleyen er særdeles anvendelig til følgende formål: - Opbevaring af hjul under mekanisk arbejde - istedet for at placere hjulene under liften - Transport af hjul fra autolift til dækmaskine - eller til dækreol - Opmagasinering af kundehjul ved skift fra sommer- til vinterdæk eller omvendt Wheel Trolleys i Six Pack fås både i varianter med og uden hjulbremser. Vælg den ønskede variant ovenfor. Wheel Trolleyen er kompatibel med flere forskellige typer af løftere, som også findes her i shoppen. Bl.a. W-Lift er genial at bruge til at hæve Wheel Trolleyen op og sikre en ergonomisk arbejdshøjde. Wheel Trolleyen er desuden kompatibel med flere forskellige løfteanordninger i AHCONs program - herunder bl.a. hjulelevatoren WL-900 og den særlige Trolley Lift. Ønskes leveret mere end 6 stk., puttes det antal kasser á 6 stk. i kurven, som ønskes.

   WHEEL TROLLEY UNDER MEKANISK ARBEJDE

   Wheel Trolleys er geniale at bruge i forbindelse med afmontering af hjulene forud for mekanisk arbejde på en personbil.

   Hjulene placeres et efter et på Wheel Trolleyen. Trolley og hjul følger med rundt om bilen, indtil det sidste hjul er afmonteret.  

   Når alle 4 hjul er afmonteret, kan trolley med hjul skubbes til side, hvorved de ikke står i vejen, mens arbejdet på bilen udføres.

   På den måde undgår man at have løse hjul liggende op ad og under liften, mens man arbejder på en bil. Det øger sikkerheden for mekanikeren og mindsker risikoen for, at man kommer til at klemme hjulene under liften ved op- og nedsænkning.

   Skal hjulene videre til dækskiftemaskine og afbalancering, kan Wheel Trolley'en fungere som transport-enhed dertil. Se nedenstående billedserie.

   WHEEL TROLLEY VED DÆKMASKINEN / MONTAGELINJEN

   De afmonterede hjul kan på Wheel Trolley'en nemt og ubesværet trilles hen til en dækservicemaskine.

   For at få hjulene placeret i en god ergonomisk højde, kan man anvende en Wheel Trolley lift, som kan hæve trolley og hjul. Se forløbet på billederne i slideren.

   Lige så frit som der trækkes et hjul over på eksempelvis dækfritrykkeren for håndtering, kan trolley og hjul hæves op til passende arbejdshøjde.

   På den måde bliver Wheel Trolley'en sammen med Trolley liften en håndsrækning til at spare skuldre og ryg for tunge løft.

   Fra dækfritrykkeren kan hjulene ekspederes videre over i dækskiftemaskine, pumpestation og afbalanceringsmaskine. Alt sammen i ergonomisk arbejdshøjde.